torstai 27. kesäkuuta 2013

Tasan vuosi tavaamista.

Tänään on yllättäen kulunut tasan vuosi tämän blogin perustamisesta. Muistiinpanoja on tullut tehtyä 18 merkinnän verran kirjoista, blogeista ja journaleista. Yliopistomatematiikalla tietoa olisi tullut omaksuttua ehkä noin puolentoista appron verran.

Ammattitavauksessa olen keskittynyt tekemään lähinnä vain muistiinpanoja. Tärppien listaaminen ei varmasti ole kenellekään lukijalle elähdyttävin tai paras tapa viestiä itse aiheista, mutta tämän blogin tarkoituksena onkin enemmän toimia minulle varastona kertaalleen ajatelluille ajatuksille, joihin palata sitten myöhemmin kun tarve ilmenee. Pahoittelut siis kaikille muille tässä vaiheessa ja kiitos jos olette jaksaneet lukea tai jopa kommentoida joskus jotain tekstiä.

Jonkin verran houkuttelee ajatus perustaa jälleen uusi blogi, jossa käsittelisi nyt enemmän pinnalla olevia HR-aiheita vähän mielenkiintoisemmalla formaatilla. Olen kuitenkin koittanut tyydyttää tuota pedagogista perustarvetta alkamalla tehdä esityksiä SlideShareen, joka onkin tuntunut hauskalta puuhalta. Ehkä uuden blogin perustamista saa välteltyä ainakin vielä hetken.

Kiitos kuitenkin ensimmäisestä vuodesta! Hauska ja hyödyllinen projekti ollut ainakin minulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti