keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Tervetuloa Ammattitavaukseen!

Päätin avata uuden blogin ammattikirjallisuudelle, kun sellaista innostuin nyt vähän enemmänkin lukemaan. Suurena ajatuksena on, että tämän blogin puolella koiran referoida aika tarkkaan lukemaani oikeasti käytettäväksi tarkoitettua kirjallisuutta.

Ammattikirjallisuudella tarkoitan tässä yhteydessä kaikkea jollain tavalla työhöni ja mahdollisiin töihini liittyvää kirjallisuutta: projektijohtamisen käsikirjoja, henkilöstöhallinnan oppaita, johtamistiedettä, toisaalta myös mahdollisesti yhteiskuntafilosofiaa ja muuta työkentällä sovellettavissa olevaa, vaikkei suoraan käytäntöä varten kirjoitettua kirjallisuutta.

Tavauksen puolella maalailen yleisempiä fiiliksiä, mutta tätä blogia ajattelin käyttää muistiinpanojen korvikkeena. Pureskelen tänne lukemaani ammattikirjallisuutta läpi vähän tarkemmin. Ei tarvitse sitten erikseen säilyttää mapeittain muistiinpanoja, kun ajatukset on kerran koonnut internettiin näppärästi. Katsotaan millaiseksi formaatti muodostuu, mutta tällä ajatuksella lähdetään.

Omakohtainen kokemus vaikuttaa lähinnä siihen, miten valikoin ja luen tekstejä ja miten niitä tulkitsen. Tämä on ensisijaisesti kirjablogi, enkä aio omia näkemyksiä tai kokemuksiani työpaikalta juuri liputtaa. Kirjallisuus edellä mennään siis pääosin.

Näillä saatesanoilla, asiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti